Hoe gaat het in zijn werk?

Werken met mij betekent GEMAK!Frank Burm Administraties

Ik stuur je een digitaal kasboek en vraag je om het ingevulde kasboek samen met de downloads van je boekhoud export van je bank per e-mail op te sturen zodat we samen altijd actueel zijn met jouw boekhouding.

Aan de hand van een gedegen administratie doe ik alle aangiften je. Ik leg je zaken uit en na een akkoord van jou gaat het naar de belastingdienst.

Dit betekent dat je veel minder tijd kwijt bent en zelf inzicht in je boekhouding hebt. Daarom beveel ik je van harte aan om met mij “in the cloud” te gaan boekhouden met Acumulus! 

Waarom Frank Burm Administraties?

Je kunt me altijd bereiken, ook buiten kantooruren, en je hoeft nooit lang te wachten op een antwoord. Meestal heb je dat direct.

Hulp bij boekhouding zzpWil je liever op de “oude”manier met mij werken? Dus met je schoenendoos met bonnetjes en zonder digitaal kasboek? Dat kan ook! Hiervoor bedragen de kosten vanaf € 110,- (ex BTW) per maand. Dit is een “all-in prijs”, zonder bijkomende kosten(formulieren invullen, etc).

Omzetbelasting, inkomstenbelasting en ICP aangiften doe ik allemaal voor je, zonder daar extra kosten voor in rekening te brengen.

Ik hou het in de gaten voor je!

Een extra aandachtspunt bij de aangifte inkomstenbelasting zijn vaak de toeslagen. Veel mensen krijgen dit toegewezen van de belastingdienst en daar ontstaan vaak de problemen. Ook komt het voor dat je juist recht hebt op toeslagen en ze niet ontvangt! Gedurende het hele boekjaar is het dan ook van belang dat er tussentijds naar de toeslagen gekeken wordt , want toeslagen zijn immers inkomensafhankelijk.

Hulp bij belastingaangifteKrijg je een bijtelling voor het privégebruik van een zakelijke auto, of heb je zakelijk met je privé auto gereden en weet je niet of je dan nou wel of of niet met € 0,19 per kilometer kunt verrekenen? Het zijn allemaal punten waar veel ondernemers mee te maken krijgen en ik vind het leuk om hierover de dialoog met je aan te gaan!