Hulp bij aangifte

Hulp bij aangifte; Voor ZZP, MKB, VOF met of zonder personeel.Hulp bij aangifte

Als ondernemer ben je verplicht om aangifte te doen. En zoals de belastingdienst het zelf zegt: “Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker!!” Schakel mijn hulp in om het veel makkelijker te maken!

Omzetbelasting:

De meeste ondernemingen doen per kwartaal aangifte omzetbelasting. Een aantal ondernemers moet echter maandelijks aangifte omzetbelasting doen. In dat laatste geval is het belangrijk dat je boekhouder maandelijks de cijfers digitaal aangeleverd krijgt zodat de aangifte maandelijks gedaan kan worden. Voor een “kleine ondernemer” is een uitzondering gemaakt, namelijk éénmaal per jaar aangifte omzetbelasting doen. In alle gevallen verzorg ik deze aangiften voor mijn klanten en stuur deze dan een PDF van de aangifte toe (digitaal) met daarin het betalingskenmerk en het bedrag wat betaald moet worden of wat men terugkrijgt.

Hulp en vragenInkomstenbelasting voor ondernemers:

Alle ondernemingen voor de inkomstenbelasting zijn jaarlijks verplicht aangifte te doen.

Dit is de bekende aangifte in maart en april die je inkomsten en uitgaven van het voorgaande boekjaar aan de belastingdienst bekend maakt. Voordat deze gegevens in een aangifte verwerkt kunnen worden dient er eerst een jaarrekening te worden opgesteld. Dit is de Balans en een resultatenrekening verdeeld over een aantal pagina’s. Aan de hand van deze gegevens en natuurlijk ook je persoonsgebonden aftrek (bijv. hypotheekrente, ziektekosten, lijfrente etc.) wordt de aangifte opgesteld en verstuurd. Nadat ik dat voor je gedaan heb hoor je van mij meteen of je moet betalen of dat je geld terugkrijgt.

Dan zijn er nog diverse andere redenen om contact met mij op te nemen. Dit zijn je eventuele toeslagen, ICP aangiften en andere belasting formulieren die ingevuld dienen te worden. Vergeet je dit of doe je dit niet juist, dan kan het het een groot nadeel opleveren.

Ben je klant van mij dan kost dat niets extra. Voor een vast bedrag vanaf 50,- euro per maand doe ik alle aangiften van de belastingdienst die voor jou van toepassing zijn.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op via het contactformulier of bel mij op 077 – 38 70 165 of 06-54  96 52 36!