Frank Burm Administraties

Hulp bij boekhouding zzpBoekhouding en belastingaangifte

Ieder jaar komt het terug en ieder jaar zien de meeste mensen er tegenop; de belastingaangifte. De grondslag van een goede belastingaangifte ligt bij een goede boekhouding. Ook dat is niet iets wat velen voor hun plezier doen. En als we dan eenmaal de belastingaangifte de deur uit doen, dan is het meestal op de laatste dag en zonder goede gebruikmaking van de mogelijkheden. Je bent vaak al blij als je wat terug krijgt, ook al is het niet het optimale bedrag.

Je hebt immers wel wat leukers te doen en jouw talenten liggen op een ander vlak. Dit is het moment om een juiste sparringpartner hiervoor te kiezen! Al ruim 22 jaar ben ik zelfstandig ondernemer en ken ik de klappen van de zweep van het ondernemerschap. Hierdoor kan ik je op een prettige en persoonlijke manier bijstaan.

Hulp bij de aangifteHulp bij belastingaangifte

In 1994 ben ik met een bouwbedrijf begonnen en sinds 2007 ben ik eigenaar van een administratiekantoor. Ik doe de boekhouding voor bedrijven en particulieren, help met belastingaangiftes en heb een adviserende rol. Mijn speciale aandacht gaat uit naar de kleine ondernemer, met of zonder personeel. Ik verwerk de digitale administratie van mijn klanten in een boekhouding, verzorg de loonadministratie maar help en adviseer hen ook met de belasting aangiften zoals omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting en natuurlijk de jaarlijks terugkerende inkomstenbelasting.

Ben je geïnteresseerd in mijn diensten, meld je dan aan of stel je vraag via het contactformulier. Ik ben er altijd voor mijn klanten, zelfs in het weekend, je ontvangt dus snel een antwoord.